Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
FITNESS
FITNESS 21 DAYS CHALLENGE
FOOD FOR THOUGHT
Cherish Your Inner Beauty
NUTRITION
HEALTHY COOKING

Wellness League Events

Σε μια μαγική ημερομηνια και ώρα ,την
Κυριακή 11/12 στις 11:00-14:00 , θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Πνευματικής Αυτογνωσίας με την Filomena Cennamo, στα Ιωαννινα .

Στην εκπνοή του 2022, διοχετεύοντας το φως και την γνώση μέσα μας, θα προσφέρουμε στον εαυτό μας τον προσωπικό χρόνο, την ηρεμία που του αξίζει μαθαίνοντας για τις

•Ενεργειακες  Πύλες
•Ενεργοποιώντας συνδέσεις με τον ανώτερο εαυτό μας ,
•Υλοποιώντας αλλαζοντας το υποσυνείδητο μας και
•Συνδεοντας τον εαυτό μας ,με τον ανώτερο σκοπό της ζωής μας.

Διάρκεια : 3 ώρες
Συν προσφοράς: 50€
Τοποθεσία: Wellness league Community -Κουντουριωτη 13,Ιωαννινα
Πληροφορίες· Ιωαννιδου Μαιρη : 6936644477

  • 11 Δεκεμβρίου 2022 - 11 Δεκεμβρίου 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΗΛΗΣ με ιατρικο τατουαζ για τις Ηρωιδες του καρκίνου του μαστού,στα Ιωαννινα ,στις 29 Οκτώβρη 2022!

Ώρα 10.00-19.00

YOU ARE NOT ALONE CELEBRATE YOUR SCARS

Μια γιορτή αγαπης, αφιερωμένη στις ηρωιδες του καρκίνου του μαστού.

Όση ενσυναίσθηση να φανερώσουν τα λόγια και οι πράξεις των ανθρώπων γύρω μας ,κανεις δεν έχει και δεν μπορεί να περπατήσει τον δρόμο μας, μπορεί όμως να σταθεί στο πλευρό μας και να μας θυμίσει ότι το μεγαλύτερο Δώρο που μας δόθηκε ποτέ , είναι το Δώρο της Ζωής.
Η οικογένεια του celebrate your scars ενώθηκε τα τελευταία χρόνια και μεγαλώνει για να αγκαλιάσει την Ζωή, την καθημερινή Νίκη, την Αφύπνιση ,μαζί με τις  πανέμορφες γυναίκες που βιώνουν η νίκησαν τον καρκίνο του μαστού .
Δημιουργήθηκε μια γιορτή που χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά καλλιτεχνών της δερματοστηξιας - tattoo artists- και φίλων που θέλησαν να προσφέρουν την τέχνη, την υπηρεσία ,την Δωρεά τους, την ημέρα της γιορτής οι ηρωιδες μας ,του καρκίνου του μαστού λαμβάνουν ως Δώρο ,την αποκατάσταση θηλής τους με ιατρικό τατουάζ.

Γιορτάζουμε μαζί τις ουλές μας εσωτερικές και εξωτερικές , γινόμαστε ο ένας μέρος μοναδικών στιγμών του άλλου , ανταλλάζουμε σκέψεις και συναισθήματα .

Δεν είσαι μόνη ?

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος σε εσένα που δίνεις την δίκη σου μάχη με τον καρκίνο του μαστού , σε εσένα που τον νίκησες .
29 Οκτωβρίου, Σάββατο :
ΔΩΡΕΑΝ αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ Ιωάννινα,στον σύλλογο Υγιεινού & Δραστήριου Τρόπου Ζωής Wellness League Community , στα Ιωαννινα, στα πλαίσια μιας γιορτης , με μουσική ,γευσιγνωσία ,healthy smoothie bar ,cocktails!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείς να βρεθείς κοντά μας ♥️

Μαιρη Ιωαννιδου : 6936644477

Εκείνο που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις και έχουμε λάβει άπειρη αγάπη , ελα κοντά μας την ημέρα της γιορτης να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά από πανέμορφους ανθρώπους . #Μαζί

  • 29 Οκτωβρίου 2022 - 29 Οκτωβρίου 2022

Ο Σύλλογος Υγιεινού & Δραστήριου τρόπου Ζωής  Wellness league, υποστηρίζοντας κάθε δραστηριότητα που φέρνει κοντά τους ανθρώπους σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής , ανήκει περήφανα στην οικογένεια του Ioannina Lake run, ως PROUD PARTNER.

  • 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 18 Σεπτεμβρίου 2022

«Γιατί στη ζωή οι κουκκίδες που αφήνεις ξοπίσω, μία μέρα θα σε πάνε μπροστά…»

  • 27 Ιουλίου 2022
  • Κάνιγγος 10, Ιωάννινα

Το HALL OF CHAMPIONS VII του Ανδρέα Καλυμνιου επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου , στο Δημοτικο κλειστο γυμναστηριο Περιστεριου-Γ.Στεφανοπουλος.

  • 15 Οκτωβρίου 2022 - 15 Οκτωβρίου 2022
  • Δημοτικο κλειστο γυμναστηριο Περιστεριου

Ο Συλλογος Υγιεινού & Δραστήριου Τρόπου Ζωής Wellness League παρουσιάζει:

  • 30 Απριλίου 2022 - 30 Απριλίου 2022
  • Κουντουριωτου 33 Ιωαννινα
Advertisement

Upcoming Events

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

          ..