Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
FITNESS
FITNESS 21 DAYS CHALLENGE
FOOD FOR THOUGHT
Cherish Your Inner Beauty
NUTRITION
HEALTHY COOKING

Wellness League Events

Απόλαυσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, Nojito Sailing Experience by Herbalife 24 team & τον Σύλλογο Υγιεινου & Δραστήριου Τρόπου Ζωής Wellness League,στην Αλεξανδρούπολη.

  • 26 Ιουνίου 2021

Και αυτή τη χρονιά ηHerbalife Nutrition διοργανώνει στο Enso Beach Volley Club της Πρωταθλήτριας Έφης Σφυρή στο Varkiza Resort, τα τουρνουά Beach Volley «Herbalife Nutrition Beach Volley Summer Games 2021»! 

Η  Herbalife Nutrition προωθώντας την ισορροπημένη διατροφή, τον υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και τον αθλητισμό, θα φροντίσει να ενισχύσει τις προσπάθειες που θα κάνουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά Beach Volley που θα πραγματοποιηθούν στο Varkiza Resort, στη δημοφιλή παραλία της Βάρκιζας. 

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη της Έφης Σφυρή. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στο Volley και στο Beach Volley και έχει διακριθεί με την φανέλα των Εθνικών ομάδων. Επιπλέον, έχει δύο συμμετοχές σε Ολυμπιάδα και έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άθλημα της άμμου.

Τα «Herbalife Nutrition Summer Games Beach Volley 2021 » θα διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο στο Enso Beach Volley στο Varkiza Resort και παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες των τουρνουά:

  • 27 Ιουνίου 2021 - 10 Οκτωβρίου 2021

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 4ο στοχευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 2ου Κύκλου Στοχευμένων Εκπαιδεύσεων, με ομιλητή τον Δρ. Γιώργο Μουλίνο MSc – PhD, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 19:00.
 
4η Θεματική Ενότητα: Εξωτερική Διατροφή & Αντιγήρανση

Για να δεσμεύσετε την θέση σας , Wellness coach  Ιωαννιδου Μαρια

  • 30 Ιουνίου 2021 - 30 Ιουνίου 2021

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο  3ο αποκλειστικό στοχευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο του 2ου κύκλου Στοχευμένων Εκπαιδεύσεων  από το μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής (NAB) της Herbalife Nutrition, τον Δρ. Γιώργο Μουλίνο MSc – PhD, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 19:00.

  • 23 Ιουνίου 2021 - 23 Ιουνίου 2021

Ένα εκπληκτικό online Summer Body workout by Iias Gkoltsis θα λάβει μέρος Live στον instagram λογαριασμό του την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 18.00. Απόλαυσε το μαζί μας..
 
Powered by HERBALIFE NUTRITION

  • 17 Ιουνίου 2021

Είσαι έτοιμος/η να ΣΕ ανακαλύψεις;
Να ψάξουμε βαθιά μέσα;
Να φέρουμε κάθε επιθυμία και όνειρο που κρύβει το μυαλό στην πραγματική ζωή;

  • 27 Ιουνίου 2021 - 27 Ιουνίου 2021
Advertisement

Upcoming Events

Ευχαριστουμε θερμα τους υποστηρικτες μας

         .